2018-05-24 07:06:35• hírek • Oszkó Viktória

Itt a nyár, ne feledkezz meg az autó légkondicionálójának kitisztításáról!

Általában később érkezik az első igazi nyári hullám, ami arra késztet minket, hogy bekapcsoljuk a légkondikat, az utóbbi pár hétben mégis sokan választották az extra hűtéses megoldást, annyira felforrósodott a járművek beltere.

A téli hideg után a légkondicionálók beindítása nem feltétlenül hoz pozitív élményt, a hosszú szünet után ugyanis gyakran kellemetlen szagok áradhatnak a berendezésből.


Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de fontos, hogy évente egyszer kitisztíttassuk autónk légkondiját. A téli hónapok alatt a nedves környezetben, a csatornákban és szűrőn baktériumok, gombák szaporodtak el. Ezek okozzák az első beindításkor tapasztalt bűzt és ők lesznek felelősek azért, ha az autózás alatt a vezető vagy utas megbetegszik.


Jobb a bajt elkerülni, ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy a légkondicionálóval felszerelt járműveket még tavasszal, de legalább is nagy meleg előtt vigyük el szervizbe, ahol hozzáértők a megfelelő technikával gyorsan orvosolhatják a problémát.


Az AutoAsnál, a Q-Service szervizhálózat szatmári partnerénél könnyen és gyorsan megoldható a klímatisztítás, és akár összekötheted a téli gumik lecserélésével is, ha idáig halasztottad volna, hiszen az autószerelés ászai ahhoz is értenek.


Jelentkezz be bármilyen gonddal az AutoAs-hoz a 0728-555-592-es, a 0261-806-026-os vagy a 0756-571-264-es számon, kérj időpontot, a szervizben pedig minden gondodat megoldják!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: